TICNologia

Un extra de la tecnologia al teu abast.
Estar informada és essencial per aquest món canviant.

Per què?

Quin és el motiu d’aquest espai web?

Aquest recurs web neix amb la finalitat inicial de complementar una investigació realitzada per dins del marc del Treball de Final de Grau d’Educació Social amb la temàtica de les addiccions comportamentals, en específic, aquelles referents a les pantalles i internet.

La investigació tenia per objectius l’anàlisi de l’ús de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC); la descripció dels usos que fan la població general d’internet i aquestes tecnologies; i determinar, a partir de la Compulsive Internet Use Scale (CIUS), si la població mostra de la investigació es troba en risc d’ús excessiu d’internet. A més, per complementar, també s’han comparat els usos durant la Covid-19 i a posterior d’aquesta, amb la finalitat de saber si s’han assolit conductes de manera generalitzada després de l’ús, generalment abussiu per la situació donada, que es va fer.

Amb l’anàlisi dels resultats i la discussió, es planteja una necessitat en línies de futur de la investigació realitzada que abarca, des de l’educació social, tot allò referent a la prevenció que es pot fer a tots els nivells de la societat per evitar caure en conductes addictives relatives a la temàtica del TFG.

Sorgeix la idea, i aquest és el motiu de l’espai web, de generar un banc de recursos de tota mena de materials, documentació, guies pràctiques o eines que puguin ser d’ús lliure, positiu i d’utilitat per diversos agents de la societat. En aquest sentit, escollim els pares i mares de nens i nenes de totes les edats, els mateixos nens i nenes i professionals de l’àmbit social i educatiu.

Moltes de les imatges han sigut extretes de les mateixes notícies, dels documents o pàgines utilitzades o de Pexels i Pixaby, plataformes de lliure ús. Altrament, la documentació utilitzada està enllaçada al document original o la pàgina web origen.

Blog de WordPress.com.

Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar